top of page

Marie Antoinette Smoothie

En overdådig smoothie med smak av heftig sjokolade mens den inneholder alle mulige sunne ingredienser. Marie Antoinette Smoothie er supersunn, mektig og fullpakket. Drikk den når du er sulten, drikk den når du føler cravings eller behov for trøstespising, drikk den når du trenger en sunn boost. La den være frokosten din, eller en kjapp treat når som helst ellers.


Marie Antoinette Smootie

Ingrediensene:

  • En god håndfull spinat

  • En litt mindre håndfull cashewnøtter

  • 2-4 dadler -gjerne soaket i vann 20-30 min i forveien

  • 1-2 bananer

  • 2-3 heftig toppede skjeer cacaopulver av god kvalitet

  • Frosne blåbær

  • Melk av den typen du foretrekker


Topping:


  • Chiafrø som du rører innMarie Antoinette Smootie


Prøv deg frem og finn passende mengde av alt. Jeg har i mye sjokolade fordi dette er den smaken jeg ønsker å ha på smoothien min. Kanskje du heller vil ha i mindre kakao for å la smaken av blåbærene komme bedre frem?


Dadlene kan med fordel ligge i vann en stund før du lager smoothien slik at de er mykere og enklere for blenderen din å jobbe med. Pass på at fjerne eventuelle stener fra dadlene!


Denne smoothien blir nesten romtemperert, vil du ha den kaldere kan du ha isbiter i den. Tilpass mengden selv. (Husk på at kroppen trives best med drikke som ikke er for kald;)Marie Antoinette Smootie

Legg spinaten i først. Trykk den forsiktig godt ned i bunnen av blenderen, slik at knivbladene der får tak i the leafy greens.


Deretter er det bare å fylle på med resten. Gjerne ha kakaoen litt sånn i midten et sted, mellom de andre ingrediensene, slik at den ikke bare flyr rundt i blenderen når du skrur opp farten.


Mengden melk kan du justere underveis om du trenger mer, blend godt! La smoothien bli kremet og fluffy. Yummy.


For litt crunch og ekstra næring, ha på chiafrø som topping, rør disse forsiktig inn i smoothien. (Hvis du tilsetter de små frøene i blenderen setter de seg ofte fast nede i bunnen, sveller opp og blir vanskelige å få ut under rengjøring.) La gjerne drikken stå litt mens frøene får tid på seg til å svelle opp, noen få minutter, før du NYTER!


Denne smoothien kaller jeg for Marie Antoinette, siden den er så svulstig og overdådig. Akkurat slik jeg liker det. Håper den faller i smak hos deg også! Og husk at du alltid kan freestyle deg frem til din egen variant. ENJOY!


-Maria

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page